Select Page

L’hivern és probablement l’època de l’any més delicada per als conductors. A Estació de Servei Maset comptem amb 2 gasolineres obertes 24 hores situades a la província Girona.

Des de les nostres gasolineres, oferim als conductors i transportistes tot un seguit de serveis disposats per al seu ús durant els 7 dies a la setmana i 365 dies de l’any per qui necessiti fer un alt en el camí en hores en les quals tothom dorm.

 

Quins avantatges ofereixen les benzineres obertes les 24 h.?

És tard, de nit i ens queden molts quilòmetres de conducció per davant en carretera. De sobte, s’encén la llum d’avís la gasolina. És una situació habitual pels qui passen moltes hores al volant o treballen en el transport durant la nit. Tenir a prop una gasolinera oberta 24 hores és un gran avantatge.

Quins altres avantatges ofereixen?

Beneficis en fer provisió de benzina. Pots beneficiar-te de descomptes i participar en sorteigs i promocions en omplir el dipòsit.
Màquines de vending, on podem comprar un aperitiu, un refresc o prendre un cafè per continuar amb el nostre viatge.
Neteja de vehicles. Aprofita la teva parada per a un rentat amb aigua d’alta pressió, ús d’aspiradors, ponts de rentatge automàtic, màquines de bufat i dispensadors de paper per netejar el vehicle.

Carburants a repostar

  • Dièsel, la més comuna.
  • Sense plom 98: Gasolina de 98 octans per treure el màxim rendiment del seu motor de gasolina.
  • Sense plom 95: Gasolina sense plom 95.
  • Gasoil B: Gasoil agrícola, per a tractors i una altra maquinària agrícola.

Servei diari assistit de gasolina

A Estació de Servei Maset oferim als nostres clients dia després de dia el millor preu del mercat en carburants, a més d’un servei àgil i de qualitat. A més, oferim un tracte proper i personalitzat gràcies al nostre servei diari assistit de gasolina de 18h. a 19h. de la tarda.