Qui som

Subministradors de carburant al millor preu del mercat

Qui som

Estació Servei Maset, S.A. som una empresa empordanesa ubicada a Figueres, constituïda l’any 1989 pel Sr. Maset com a continuació de l’explotació de gasoil i gasolines que tenia a Garriguella, des de l’any 1946.

Actualment comptem amb dues Estacions de Servei ubicades a Figueres i a Pedret i Marzà. Abanderades per Repsol, oferim sempre el millor producte.

Una altra activitat que desenvolupa la Societat és la comercialització de gasoil de calefacció, gasoil industrial i gasoil agrícola en l’àmbit comarcal, oferint una gran confiança i garantint un servei eficient i de màxima qualitat. Ens esforcem a abastar el mercat particular amb el servei a domicili i l’empresarial, amb el repartiment en el sector indústria, administracions públiques, comunitats de veïns, etc.

“El 100% de les nostres comandes se serveixen en un termini inferior a les 24 h.”.

Medi ambient

Com empresa responsable garantim el respecte al medi ambient en totes les tasques que realitzem, considerant-ho un compromís fonamental de la nostra empresa en els següents aspectes:

Prevenció de qualsevol tipus de contaminació pel desenvolupament de la nostra activitat. Per això, disposem d’assessorament professional qualificat en la matèria i ens ajustem a la normativa i regulació vigent en cada moment.

Formació de l’equip humà pel compliment dels nostres compromisos.

“Garantim el respecte al medi ambient en totes les tasques que realitzem”.

On som

A Estació de Servei Maset cerquem que tots els nostres clients quedin satisfets amb els nostres productes i serveis. Distribuïm combustibles d’excel·lent qualitat i comptem amb un equip qualificat que atendrà les seves inquietuds amb eficàcia i professionalitat. Pot trobar-nos a Figueres.

BENZINERA A FIGUERES

Carretera d’Olot, s/n
17600 Figueres (Girona)
Tel. 972 501 948
email: marta@esmaset.com

BENZINERA PEDRET I MARZÀ

Ctra. de Figueres a Llançà, s/n – KM 27
817493 Pedret i Marzà (Girona)

Tel. 972 530 337
email: marta@esmaset.com