Select Page

Quin tipus de combustible fan servir els camions? Aquesta és una pregunta que molta gent no sap respondre. Els camions poden funcionar amb dièsel, gasolina o GNC (gas natural comprimit). Cada tipus de combustible té els seus propis avantatges i inconvenients. En aquesta entrada del bloc, parlarem de cada tipus de combustible i del que el converteix en una bona o mala opció per als camions.

El gasoil és un tipus de combustible que es fabrica a partir del petroli. Està àmpliament disponible i és relativament barat. Els motors dièsel són molt eficients i poden obtenir un bon quilometratge. Tot i això, els motors dièsel produeixen molta contaminació, per la qual cosa no sempre són la millor opció per als camions.

La gasolina és un altre tipus de combustible fabricat a partir del petroli. A més, està àmpliament disponible i és relativament barata. Els motors de gasolina no són tan eficients com els dièsel, però produeixen menys contaminació.

El GNC és un tipus de combustible fabricat amb gas natural. Cada cop és més popular perquè la seva combustió és més neta que la de la gasolina o el gasoil. Els motors de GNC també són molt eficients. Tot i això, el GNC no sempre està disponible i pot ser més car que la gasolina o el gasoil.

Aleshores, quin tipus de combustible és el millor per als camions? Realment depèn de les teves necessitats i del que busques en un camió. Si vols un camió que sigui eficient i obtingui un bon quilometratge, llavors el dièsel és una bona opció. Si voleu un camió que produeixi menys contaminació, llavors la benzina o el GNC podrien ser una millor opció.

En última instància, depèn de tu decidir quin tipus de combustible és el millor per al teu camió. Si tens qualsevol dubte, contacta amb nosaltres. A Estació de Servei Maset som especialistes en la distribució de gasoil a domicili a l’Alt Empordà.