Select Page

Si cerques un sistema de calefacció que sigui eficient i assequible, una caldera de gasoil pot ser l’opció perfecta per a la teva llar. Les calderes de gasoil han estat una de les opcions més populars per als propietaris d’habitatges en els últims anys, i hi ha diverses raons per fer-ho. En aquest article, explicarem els beneficis de les calderes de gasoil, així com discutirem altres factors que són importants a considerar quan es tracta de la pressió correcta de la caldera.

Una de les raons per què les calderes de gasoil s’han fet tan populars és perquè són molt eficients. Són capaces d’escalfar casa de forma ràpida i uniforme, i també poden estalviar diners en les factures d’energia. Una altra raó de la seva popularitat és que el manteniment és relativament baix. No t’hauràs de preocupar tant com ho faria amb altres tipus de calderes, i poden durar molts anys.

 

Quina és la pressió correcta a la caldera?

 

Quan es tracta de la pressió correcta de la caldera de gasoil, hi ha algunes coses que cal tenir en compte. En primer lloc, cal assegurar-se que la pressió s’ajusta correctament. Si és massa baixa, la caldera no pot funcionar correctament. D’altra banda, si la pressió és massa alta, pot fer que la caldera se sobreescalfi i es faci malbé.

Si la pressió disminueix gradualment, cal que et posis en contacte amb el servei tècnic de la caldera immediatament. L’origen pot ser una vàlvula de seguretat amb fugides o un got d’expansió que requereix reparació en algunes situacions.

Si no saps quina ha de ser la pressió correcta, sempre pots consultar les instruccions del fabricant. Generalment, tant per motius de seguretat com d’estalvi, la pressió correcta de la caldera ha de ser entre 1,2 i 1,5 bars (unitats de mesura de pressió).

Recorda, si necessites gasoil a Estació de Servei Maset et portem el gasoil a domicili a Figueres en menys de 24 h.