El gasoil per a transportistes és un combustible dissenyat per a vehicles que es desplacen a llargues distàncies, tant a la ciutat com a les carreteres.

També es fa servir per alimentar generadors o maquinària industrial. Té més energia que la benzina gràcies a la seva major densitat i índex de viscositat (flux en fred). A més, conté additius que eviten l’oxidació quan s’emmagatzema en el temps.

El gasoil per a transportistes es fa servir bàsicament per a empreses que comptin amb flotes de transport grans, mitjanes o petites de camions, autobusos, taxis, ambulàncies, etc. Igualment, aquest combustible s’ofereix als transportistes a través de les estacions de servei a Figueres o mitjançant les targetes de recàrrega de combustible d’acord amb cada necessitat.

El preu del gasoil per als transportistes és més barat que el de la gasolina, cosa que en fomenta l’ús. A més, aquest combustible compleix els requisits de la normativa mediambiental gràcies a les baixes emissions.

En resum, el gasoil per a transportistes és un combustible fiable i respectuós amb el medi ambient que ajuda a reduir els costos d’explotació. Està disponible a les estacions de servei de Figueres i Pedret i Marzà (Girona).

Avantatges del gasoil per a transportistes

Si tens una empresa de transport de camions o autobusos, o cotxes de lloguer, necessitaràs dotar els vehicles amb gasoil tipus A.

Per això, pots comptar amb una empresa de distribució de gasoil a domicili a Figueres que lliuri el combustible necessari per al transport d’aquest tipus de vehicles.

El gasoil tipus A també es considera un combustible més ecològic i rendible que la gasolina. Redueix el consum de gasolina i les emissions contaminants en comparació amb altres combustibles dièsel, millora la conservació del motor i protegeix la bomba i el sistema d’injecció.

En resum, el gasoil tipus A és un combustible pesat amb nivells de sofre més baixos que el gasoil B. Té més densitat energètica i índex de viscositat (flux en fred), cosa que garanteix un bon funcionament del motor a baixes temperatures.

Gasoil tipus B per a transportistes

Si la teva empresa de transport utilitza vehicles que funcionen amb gasoil, hauràs de fer servir gasoil per a transportistes. Aquest tipus de gasoil té menys sofre que el tipus A i s’usa principalment per alimentar vehicles pesants com ara grans camions, autobusos o equips industrials.

Aquest gasoil sol contenir additius que milloren les seves propietats i eviten que s’oxidi amb el temps. Així mateix, aquest combustible compleix els requisits de la normativa mediambiental europea gràcies a les baixes emissions.