Select Page
Gasolina ha esdevingut durant dècades en una de les més apreciada en els líquids del món; sense ella que el cotxe deixaria de funcionar, planes això vols volar, vaixells de vela i moltes cases hauria alguns sistemes d’energia; Tanmateix, aquest líquid té una sèrie de mites i referències que voleu comprovar en les següents línies:

  1. Explosió: gasolina és un líquid altament inflamable, que significa que es crema fàcilment; Tanmateix, no hi ha cap les explosions.
  2. Accident: Pel fals rumor anteriorment, és habitual trobar gent que pensa en un accident de trànsit, que un cotxe de gasolina té molt més risc, ja que si hi ha un cotxe espurna pot explotar.
  3. Temps de proveïment: proveir de moltes persones que és millors al matí, fer menys calor que hi ha menys evaporació. Tanmateix, hi ha molta més humitat; perquè una cosa supera l’altra.
  4. Més ràpid, més consum: Falso. En realitat, el que fa que es consumeixen més gasolina és el nombre de revolucions del vehicle; És cert que un vehicle per roda 200 mph sempre consumirà més d’un corrent a 120 Km/h, ja que sempre anirà a un major nombre de revolucions per minut. No obstant això, dos cotxes van a 50 Km/h consumirà diferent depenent de la realització de març.