La popularització de l’ús de telèfons intel·ligents ha suposat canvis en molts aspectes de les nostres rutines diàries. Serveis instantanis que eren impensables fa pocs anys, ara són quotidians i a més milloren la nostra qualitat de vida. Avui us volem recomanar 3 apps imprescindibles d’assistència en carretera.

 

DriveSmart

DriveSmart ™ és una aplicació dissenyada per analitzar i millorar el comportament dels conductors i la seva tècnica de conducció. L’app, que és totalment gratuïta, ofereix a l’usuari consells pràctics per millorar la seva habilitat al volant i convertir-li en un bon conductor que, a més de gaudir amb el seu cotxe, summa seguretat i estalvi i es beneficia de tots els avantatges que es mereix.

 

APP de la Direcció general de trànsit (DGT)

La app de la DGT és una eina útil i senzilla d’ajuda al conductor que posa especial atenció a la nostra seguretat. Amb aquesta app podem guardar les rutes més utilitzades per conèixer les incidències que existeixin a la carretera; a més d’accedir a les càmeres oficials de tràfic, localització de radars i a la informació de tràfic sempre que ho necessitem. A més, disposa d’un accés directe al telèfon d’emergències 112 i avís sonor d’incidències greus.

 

App Gasolineres Espanya

Aquesta aplicació permet consultar les estacions de servei a prop de la nostra ubicació (per preu, distància, o a un mapa) així com el preu del combustible de cadascuna per buscar les més barates. Inclou preus per als combustibles: gasolina 95, gasolina 98, dièsel, dièsel millorat, gasoil B, gasoil C, biodièsel, bioetanol, GLP, GNC i gasolina 95 sense protecció.