Select Page
La popularització de l’ús de telèfons intel·ligents ha suposat canvis en molts aspectes de les nostres rutines diàries. Serveis instantanis que eren impensables fa pocs anys, ara són quotidians i a més milloren la nostra qualitat de vida. Avui us volem recomanar 3 apps imprescindibles d’assistència en carretera.

 

DriveSmart

DriveSmart ™ és una aplicació dissenyada per analitzar i millorar el comportament dels conductors i la seva tècnica de conducció. L’app, que és totalment gratuïta, ofereix a l’usuari consells pràctics per millorar la seva habilitat al volant i convertir-li en un bon conductor que, a més de gaudir amb el seu cotxe, summa seguretat i estalvi i es beneficia de tots els avantatges que es mereix.

 

APP de la Direcció general de trànsit (DGT)

La app de la DGT és una eina útil i senzilla d’ajuda al conductor que posa especial atenció a la nostra seguretat. Amb aquesta app podem guardar les rutes més utilitzades per conèixer les incidències que existeixin a la carretera; a més d’accedir a les càmeres oficials de tràfic, localització de radars i a la informació de tràfic sempre que ho necessitem. A més, disposa d’un accés directe al telèfon d’emergències 112 i avís sonor d’incidències greus.

 

App Gasolineres Espanya

Aquesta aplicació permet consultar les estacions de servei a prop de la nostra ubicació (per preu, distància, o a un mapa) així com el preu del combustible de cadascuna per buscar les més barates. Inclou preus per als combustibles: gasolina 95, gasolina 98, dièsel, dièsel millorat, gasoil B, gasoil C, biodièsel, bioetanol, GLP, GNC i gasolina 95 sense protecció.