Select Page

El gasoil resulta ser un dels sistemes de calefacció de més demanda avui dia en llars de tot el món gràcies als seus nombrosos avantatges i beneficis. Si estàs pensant a triar un sistema de calefacció que s’ajusti a les necessitats del teu habitatge, tingues en compte que les calderes i els sistemes de calefacció de gasoil solen triar-se en llars situades en zones allunyades de les ciutats o en aquelles en les quals no arriba el gas natural.

Amb aquest tipus de sistema de calefacció podràs disposar tant d’aigua calenta com de calefacció en la llar. Actualment disposes de dos tipus de calderes: les instantànies que escalfen l’aigua de moment, i les d’acumulació. Els preus d’aquestes són molt baixos en comparació amb molts altres models. El seu temps de vida és major que la resta de calderes habituals i no representen despeses molt elevades en cas de reparació.

La calefacció de gasoil és més econòmica i segura

Aquests són alguns dels seus múltiples avantatges:

  • Es considera com un dels sistemes més ràpids de calefacció per a espais de gran grandària. A més, el combustible resulta ser més potent.
  • La vida útil d’aquesta mena de calderes és major, ja que la combustió del gasoil ajuda al manteniment d’aquests equips.
  • Els equips a gasoil són fiables i assegurances, ja que funcionen a baixa temperatura i això redueix el risc d’explosions.
  • Emeten menors quantitats de gasos contaminants.
  • Són de simple instal·lació.
  • El seu preu és insuperable.

A Estació de Servei Maset tenim com a objectiu proporcionar a tots els nostres clients combustibles de màxima qualitat. Necessites gasoil de calefacció a domicili per a la teva llar? Contacta amb nosaltres!