Select Page

El sistema de calefacció de gasoil és un dels més habituals per a escalfar habitatges unifamiliars grans. En general, aquest tipus d’habitatges se situen en grans urbanitzacions o zones residencials en les quals el fred i la humitat són més notables i es requereixen sistemes més eficients de calefacció per a escalfar grans espais. Vols conèixer els principals avantatges dels sistemes de calefacció de gasoil? Continua llegint!

Avantatges de la calefacció de gasoil per a habitatges unifamiliars

Els sistemes de calefacció a gasoil són molt eficients per a escalfar habitatges unifamiliars grans. Aquest sistema ajuda a mantenir tota la llar a una temperatura constant i agradable, durant els mesos de més fred.

Aquestes són alguns dels avantatges si disposes d’un sistema de calefacció de gasoil:

  • Són molt eficients, ja que escalfen l’habitatge en molt poc temps a més de fer-ho de manera simultània en totes les habitacions.
  • Produeix un menor impacte ambiental, resultant ser menys contaminant que altres sistemes de calefacció.
  • El combustible no resulta inflamable a baixes temperatures. Això redueix el risc d’incendi.
  • Els costos de manteniment de les calderes de gasoil són mínims, igual que els costos per instal·lació i reparació.
  • El subministrament de gasoil per a la teva caldera pots aconseguir-lo en molt poc temps amb un servei de gasoil a domicili a Figueres.
  • El combustible es pot acumular en dipòsits. Segons la ubicació de l’habitatge aquests poden ser de petit o gran grandària.