Select Page

Les baixes temperatures poden presentar un seriós inconvenient en el confort i la comoditat per a persones que viuen en una residència d’avis. Per aconseguir un major benestar i nivell de confort, és recomanable disposar d’un sistema de gasoil de calefacció d’alta qualitat perquè a més brindi el nivell més alt de seguretat possible a l’ambient.

Calefacció per a residències d’avis

La calefacció per a residències d’avis amb gasoil C ofereix un bon nivell de calor constant en instal·lacions on la superfície abasta molts metres quadrats. A més, permet un estalvi considerable i garanteix un alt nivell de seguretat a tots els residents. El gasoil de calefacció sol guardar-se en dipòsits estancs i cremat a temperatures més altes que altres combustibles amb total seguretat.

El gasoil de calefacció per a residències d’avis no produeix monòxid de carboni, per la qual cosa produeix nivells molt baixos de contaminació, aportant calor constant i sa per als residents. Aquest combustible per a calefacció permet gaudir d’un ambient segur i còmode per a tots, i fins i tot gaudir d’una temperatura regular molt agradable i confortable.

Aconseguir una temperatura adequada que garanteixi el benestar en la residència d’avis, conjuminat a una significativa reducció dels costos i a favor del medi ambient, fan del gasoil de calefacció la millor opció per a aquest tipus d’institucions.

Una altra dels avantatges que presenta aquest tipus de combustible dedicat a sistemes de calefacció és que pot ser transportat de manera còmoda i segura.

Estació de Servei Maset, som una empresa empordanesa situada a Figueres, constituïda l’any 1989 pel senyor Maset, com a continuació de l’explotació de gasoils i gasolines que tenia a Garriguella l’any 1946.

Com a empresa responsable, garantim el respecte amb el medi ambient en totes les tasques que realitzem, considerant-ho un compromís fonamental de la nostra empresa per a la prevenció de qualsevol classe de contaminació pel desenvolupament de la nostra activitat.

Disposem d’assessorament professional qualificat en la matèria i ens ajustem a la normativa i regulació vigent a cada moment.