Select Page

Conduir en carretera pot ser molt pesat si es tenen els rajos del sol de cara. És per això que convé evitar les hores en les quals el sol està més baix, ja que dificulta la visió dels altres cotxes per l’excés d’il·luminació. A més, implica un sobreesforç per a poder veure correctament.

Conduir amb el sol baix i enfront nostre, també implica que ens vingui somnolència, esgotem la nostra vista i que al finalitzar el nostre viatge, sobre tot si aquest ha sigut de moltes hores, els nostres ulls quedin ressentits.

Si no podeu evitar les hores més molestes del sol i heu d’anar en la direcció oposada als rajos de manera inevitable, el millor és assegurar-se disposar d’unes bones ulleres que ens permetin veure bé la carretera, fins i tot, en aquestes condicions.

Ulleres polaritzades per a una visió nítida durant la conducció

La millor opció és usar unes ulleres polaritzades, Les ulleres de sol polaritzades tenen la característica de filtrar la llum que rep la lent i des d’una direcció concreta. A més, ofereixen una visió nítida en tots els angles de visió

També es necessari descansar una mica en mig del tram, per a permetre que el moviment del sol faci que els rajos no siguin tan directes, a més de descansar els ulls.