En ocasions, mentre repostem gasolina es produeixen certs errors que fan que es desprengui la gasolina.

Com evitar l’olor a gasolina en el cotxe

Si us ha passat això alguna vegada, segur que heu volgut llegir alguns consells per esmenar el problema. Doncs bé, aquí us deixem alguns d’ells:

1. Si el combustible cau a les nostres mans, el principal serà rentar-les amb abundant aigua calenta i sabó per eliminar qualsevol resta. Si l’olor a combustible persisteix, podeu eliminar-ho amb una mica de llimona.

2. En el cas que el combustible caigui a la roba, el millor serà que abans de rentar-la la fregueu amb un llevataques líquid o en pols, això ajudarà a que la taca surti amb més facilitat. En cas que la taca persisteixi, podeu portar la roba a la tintoreria.

 

Però si el teu cotxe fa olor de gasolina després de repostar, el més probable és que tingui alguna avaria que estigui provocant aquesta olor.

3. Mal funcionament del carburador. Pots netejar el carburador, que pot estar embussat o tenir el filtre molt brut. L’operació de canvi és alguna cosa complicada i comporta riscos, per la qual cosa és preferible que la deixis en mans d’un professional.

4. Filtre de gasolina mal tancat o fins i tot trencat, també pot ser el causant d’aquest problema.

5. El canister també pot ser el causant de la mala olor. Hauràs de revisar és sistema de mànegues i substituir el filtre de carbó.

6. Tanc de gasolina perforat. En aquest cas, has de portar-ho al taller perquè solucioni el problema provocat pel tanc de combustible trencat.

7. Recorda, un bon manteniment del vehicle farà que es redueixin les possibilitats que aquesta olor a gasolina aparegui a l’interior de l’automòbil.
 
Font: UnComo