Select Page

Avui et volem mostrar alguns consells per evitar avaries al teu vehicle relacionades, en la majoria de les ocasions, amb el dipòsit de combustible i el seu ús inadequat.

La gran majoria de nosaltres esgotem solem tenir el costum d’apurar al màxim els tancs o dipòsits de combustible. En ocasions, aquesta situació pot produir que el cotxe es quedi a mig camí per manca de gasolina.

La importància del dipòsit de combustible

 
Què ocorre si consumeixo fins a l’última gota el dipòsit de combustible del meu vehicle?

La bomba de gasolina és un element essencial per al bon funcionament del motor ja que és l’encarregada de fer que el sistema d’injecció rebi de manera constant el combustible a través dels riels dels injectors que mitjançant succió extreuen el líquid del tanc.

Per tant, si apurem fins a l’última gota del dipòsit aquest haurà de fer un esforç major per absorbir la gasolina. En aquesta situació es poden generar bombolles d’aire que, en impedir la correcta refrigeració de la bomba, pot desencadenar avaries prematures de la bomba de gasolina.

La bomba de gasolina és essencial a l’hora de garantir que els injectors rebin el corresponent flux de combustible.

Per tant, és molt important no deixar en reserva el dipòsit de gasolina del nostre vehicle. El reemplaçament d’una bomba de combustible pot ser excessivament costosa.

L’hàbit d’esgotar el combustible també pot formar sediments en el dipòsit després d’un temps. A més, pot posar en perill el funcionament dels injectors, generant avaries el cost de les quals, no podràn cobrir-se fàcilment segons els moderns injectors disponibles al mercat.

No podem oblidar que el nostre vehicle necessita de tots els seus elements i mecanismes perquè la seva funcionalitat sigui òptima. Danyar o espatllar el dipòsit de combustible a causa d’una avaria seriosa, compromet el sistema per complet.

La calefacció, el motor i el sistema elèctric general, són elements que poden veure’s severament afectats i causar despeses extra. Sens dubte, la despesa de sufragar totes aquestes avaries, és pitjor, excessivament extenuant i costós.