Select Page

Els hiverns poden arribar a ser molt durs i s’agraeix poder comptar, de manera còmoda, amb un servei de gasoil a domicili durant tot l’hivern. A zones on neva massa, les persones que es poden trobar pràcticament incomunicades. Amb el servei de gasoil a domicili poder disposar de combustible suficient per a una llarga temporada, fet realment positiu.

Comoditats del servei de gasoil de calefacció a domicili

El gasoil és una solució ideal per cobrir les necessitats de calefacció i aigua calenta sanitària als nostres habitatges. Una de les seves grans comoditats, és la seguretat.

Amb una sola trucada al nostre servei de gasoil a domicili, podràs disposar de totes les comoditats que ofereix aquest servei:

El nostre personal s’ocuparà de tot. No hauràs de manipular mai directament el combustible, ja que els nostres treballadors faran la feina per tu. Tindràs sempre la caldera plena de combustible sense cap risc, estalviaràs incidents incòmodes i no hauràs de tacar-te o acabar fent olor de gasoil.

Comptes amb l’atenció totalment personalitzada del nostre equip de professionals i amb un servei de gran qualitat:

  • Combustible d’alta qualitat (gasoil B).
  • Seguretat i rapidesa en el servei.
  • Comandes als millors preus del mercat.
  • Àmplia xarxa de distribució. Distribuïm des de diferents bases gasoil de calefacció a domicili.

El preu del gasoil depèn de l’oferta i la demanda del cru, del cost de transport i la logística, dels intermediaris, i de les variacions del consum segons l’època de l’any. A Estació de Servei Maset sempre treballem per aconseguir  el preu més competitiu en gasoil de calefacció, ja que eliminem intermediaris. Contacta amb nosaltres i t’assessorarem perquè realitzis la compra de gasoil a domicili en el millor moment, i al millor preu.

Pots fer comandes de gasoil a domicili de calefacció per a la teva caldera trucant al telèfon 972 501 948, o bé adreçar-te per e-mail a: marta@esmaset.com