Select Page

Comptar amb el suficient gasoil durant tot l’hivern és imprescindible per assegurar una adequada calefacció a la nostra casa, especialment tenint en compte el crus que poden ser els hiverns a la nostra zona.

Servei de gasoil a domicili per a tot l’hivern

Per disposar de gasoil suficient per a tot l’hivern és necessari estimar el consum energètic de la caldera. A més, hem d’assegurar-nos de mantenir un nivell de seguretat en el dipòsit que permeti mantenir la calefacció en cas d’ocórrer alguna eventualitat.

Com estimar el consum de gasoil de la caldera

Si es vol estimar el consum energètic del sistema de calefacció, el primer serà realitzar un monitoratge de consum. Durant un mes, s’ha d’anotar el nivell en què es troba el mesurador de combustible del dipòsit i verificar que la temperatura estigui ajustada al nivell que s’utilitza normalment.

Una vegada finalitzat aquest període, es mesura novament el nivell del dipòsit. La diferència entre ambdues mesures és el que s’ha consumit de gasoil durant un mes. A més s’ha de tenir en compte que aquest càlcul és una mitjana que pot variar d’acord a la intensitat de l’hivern i al nombre d’hores que utilitzem la calefacció.

No obstant això, això no indica que les variacions del consum vagin a tenir grans desviacions pel que fa a l’estimació realitzada.

El que sí és important és conèixer el consum mitjana per tenir una estimació del consum durant l’hivern i així prendre les previsions necessàries.

Finalment, és important comptar amb un proveïdor de gasoil a domicili que sigui responsable i lliuri les comandes a temps. No obstant això, haurem de considerar les possibles eventualitats, sobretot sí es viu en localitats llunyanes.

En Estació de Servei Maset oferim gasoil de calefacció de *excelent qualitat perquè els nostres clients gaudeixin de la millor seguretat i confort al millor preu. Tenim una flota de vehicles de repartiment, amb la tecnologia necessària per garantir un correcte subministrament i que ens permet arribar a qualsevol lloc.