Select Page

Hi ha diferents mètodes per rentar el cotxe més enllà del ja comentat túnel automàtic. Cadascuna de les opcions que us explicarem a continuació tenen diversos avantatges i alguns inconvenients. Tria aquella que millor s’adapti a les teves circumstàncies i estalvia temps i diners sense renunciar a un resultat de neteja espectacular.

Rentat amb mànigues a pressió

Aquest mètode cada cop és més popular i gairebé no presenta inconvenients. És ràpid i econòmic i no fa malbé a la pintura del vehicle, sempre que la màniga tingui la pressió adecuada i hi hagi la suficient distància amb la carrosseria. Un aspecte negatiu és que si la brutícia està massa seca serà més difícil eliminar-la. A més, els sabons tendeixen a ser bastant agressius i, encara que no afecten a la pintura, sí que poden afectar a tractaments previs com l’encerat.

Rentat ecològic

Normalment no es necessita aigua, per això es coneix com un mètode ecològic. És un rentat en sec amb draps de microfibra i un producte especial que es comercialitza en líquid o spray pulveritzador. No produeix esgarrapades a la pintura dels cotxes.

Rentat tradicional a mà

El rentat tradicional a mà és l’opció més efectiva per deixar a punt l’exterior del cotxe però té diversos inconvenients i és que es necessita bastant de temps i esforç per netejar tota la superfície del cotxe, així com una zona per netejar-jo i una quantitat abundant d’aigua.