Select Page

Aquestes són algunes de les millors aplicacions per usar el mòbil com a GPS en el cotxe:

Google Maps Navigation

Aplicació de navegació GPS gratuïta, de moment disponible per Android 2.0. Accedir des del mòbil a l’aplicació des del ícono Maps, o des de les “indicacions” de Google Maps i introduir el lloc de destinació mitjançant instruccions de veu o amb el teclat.

Google Maps Navigation ofereix actualitzacions contínues de la cartografia, informació del tràfic en temps real, vistes de mapes i de satèl·lit i fins a Street View.

CoPilot

App que no requereix la connexió a Internet per funcionar. Dóna instruccions de veu amb les quals indica els carrers per les quals s’ha de transitar.

CoPilot minimitza la distracció del conductor amb vista de conducció nítides, instruccions de gir fàcils de llegir i mapes 3D ràpids i sense molèsties.

Navmii (abans Navfree)

Aplicació gratuïta de navegació i tràfic per a conductors que combina la navegació guiada per veu, informació de tràfic en temps real, cerques locals, punts d’interès i puntuacions de conductors. Mapes sense connexió, per poder gaudir d’una navegació fiable a casa o a l’estranger sense connexió a Internet.

WisePilot

Requereix tenir activa la connexió a Internet, ofereix informació addicional del lloc de destinació, presència de radars i el tràfic actualitzat del lloc, així com també la necessitat de creuar o doblegar cantonades per completar la ruta. Aquesta App permet la descàrrega dels mapes en el telèfon perquè l’ús de dades sigui mínim.

Here WeGo

HERE WeGo para Android pretén ser una alternativa a Google Maps tenint com a bases una clara interfície i la possibilitat de descarregar els mapes offline.

L’aplicació permet visualitzar mapes d’una infinitat d’àrees i consultar-les a través de les seves diferents capes d’informació, un visor de tràfic actualitzat en temps real o una representació 3D de tots els edificis de l’àrea en qüestió.