Mantenir els vidres del cotxe nets sempre resulta més agradable i dona més confort a l’hora de conduir.

La neteja de vidres del cotxe necessita aplicar-se amb una certa regularitat, ja que ajudará a mantenir una major visibiliat durant la conducció. Per això volem donar-vos 5 consells per netejar els vidres i que es mantinguin nets el major temps possible:

 

  1. Convé donar una aigua per fora i després posar sabó i aclarir. És molt important que els assequeu bé després per a evitar les molestes marques de gotetes.
  2. Si el cotxe només té pols, amb una mica d’aigua serà suficient. No obstant, si hi veiem excrements d’ocells o fang a les llunes, serà imprescindible el sabó.
  3. Per a netejar-los per dins és necessari posar-hi més atenció per a no mullar l’interior del cotxe. Els elements són els mateixos però és preferible ajudar-se d’una esponja.
  4. A l’interior, els vidres solen estar menys bruts, normalment amb marques de petjades i poca cosa més. No obstant, quan els rentem per fora, convé donar-los-hi una mà també per dins.
  5. Per tenir un acabat perfecte, podem utilitzar un netejavidres amb un drap de microfibra, que és el que farà que es mantinguin durant més temps nets.