Generalment, quan portem el nostre vehicle a un túnel de rentada només pensem a mantenir-lo net i brillant per fora. Però netejar l’interior del cotxe també és important. La manca de neteja a l’interior pot provocar males olors, pols, brutícia, així com desgast de la tapisseria i el terra.

Sabem que la tasca de netejar l’interior de cotxe sol ser molt tediosa. Per això, volem donar-te algunes pautes perquè puguis netejar-ho de manera senzilla i sense complicacions.


Pautes per a netejar l’interior del cotxe

Organitza’t amb aquestes 7 pautes per a afrontar la neteja interior del cotxe de manera més eficient:

  1. En primer lloc, és necessari revisar la brutícia interna del cotxe per a identificar quines zones necessiten una neteja més profunda.
  2. Prepara tots els productes de neteja que vagis a necessitar.
  3. Treu les catifes del terra i passa l’aspirador en cadascun dels espais per a extreure la pols acumulada i les restes.
  4. Agafa una esponja amb aigua i sabó i repassa totes les zones internes de les portes, el panell de control i el volant.
  5. Per a netejar la tapisseria del cotxe pots usar productes especials segons el seu material, sigui de tela o de cuir.
  6. Si la tapisseria és de tela, el pots aspirar primer i, a continuació, repassar-la amb una esponja amb aigua i sabó. Per a netejar el cuir també pots aspira’l primer i, després, repassar la tapisseria amb un drap fent ús d’un netejador específic per a cuirs.
  7. I finalment, si vols donar un toc de bona olor al teu cotxe, usa ambientadors perfumats, sigui en forma d’esprai o penjoll.

Recorda que a Estació de Servei Maset disposem de túnel de rentada a Figueres perquè mantinguis net el teu cotxe durant tot l’any! Les nostres estacions de servei estan situades a Figueres (carretera d’Olot s/n
N-260, km 38,5) i Pedret i Marzà (carretera de Figueres a Llançà N-260, km 27,8).