Select Page

¿Saps com netejar la caldera de gasoil? El gasoil és un combustible de gran utilitat, encara que conté certes impureses que tendeixen a acumular-se en diverses parts de les calderes de gasoil com en els filtres, la bomba, els filtres, entre altres. Per això és necessari realitzar una neteja exhaustiva de la caldera de gasoil per a garantir el seu funcionament òptim. L’estiu és una època ideal per a això. Pren nota d’algunes recomanacions més útils:

Una vegada any, preferiblement durant l’estiu, és necessari netejar tots els elements de la caldera per a eliminar les impureses que s’acumulen i que puguin ocasionar un funcionament inadequat.

Netejar la caldera de gasoil prolonga la vida útil de la caldera, ajuda a disminuir el consum de combustible i evita es presentin avaries durant el seu ús en l’època hivernal.

Per a evitar que les impureses del gasoil arribin a la caldera és important mantenir un bon nivell de gasoil en el dipòsit. Disminuir el nivell de gasoil suposa retenir menys impureses en la caldera.

En assortir el dipòsit de combustible apaga la caldera per almenys una hora. Aquesta acció permetrà que les impureses es dipositin en el fons del dipòsit i no passin massivament cap a la caldera.

Quan realitzis el manteniment de la caldera és important que revisis el filtre injector i, si pot ser, substituir-la per una nova ja que amb l’ús l’orifici de sortida es fa més gran i causa que la mescla de combustible – aire es desestabilitzi.

Si en revisar la caldera surt fum blanc o negre pel tir, significarà que la mescla de combustible – aire no és l’adequada. En tal cas, serà necessari regular l’entrada de combustible i d’aire per a obtenir la mescla més adequada i garanteixi el funcionament òptim de la caldera.

A Estació de Servei maset distribuïm gasoil de calefacció a domicili a Figueres per a la teva llar i per a l’aigua calenta sanitària. Garantitzem la màxima qualitat per a l’òptima conservació de la seva caldera.