Select Page

Saps com netejar les llandes del cotxe i deixar-les tan brillants com si anessin noves? Si vols netejar les llandes del cotxe a Figueres com un professional et recomanem que utilitzis el mètode més avalat per especialistes i empleat en la majoria de centres de rentada de cotxes. Es tracta d’un procés senzill amb el qual es pot aconseguir que les llandes llueixin com el primer dia!

Passos per a netejar les llandes del cotxe

Segueix aquest mètode pas a pas per a deixar les teves llandes netes i lluents:

  • En primer lloc, rentales amb aigua a pressió utilitzant una mànega amb abundant aigua. Aquest pas permet eliminar gran part de la brutícia que tendeix a acumular-se. A major pressió del doll d’aigua, millor s’eliminaran més rastres de brutícia. Quan acabis, procedeix a assecar-les amb un drap sec.
  • Aplica productes de neteja específics. Procedeix a aplicar un producte de neteja adequat segons el tipus de llandes del cotxe. És important seguir les instruccions i recomanacions del fabricant per a garantir actuï de forma adequada i no causi cap mal a les llandes.
  • Aclareix el producte de neteja. Una vegada hagi actuat el producte de neteja, et recomanem aclarir-lo amb una solució d’aigua i sabó neutre. Es pot aplicar amb una esponja i utilitzar aigua temperada. En aquest pas podem usar un raspall per a llandes per a netejar molt bé els radis. Una vegada finalitzat el procés de neteja, esbandeix amb abundant aigua les llandes i deixa-les assecar.
  • Dóna lluentor. I, finalment, aplica un abrillantador de llandes perquè recuperin la seva lluentor natural. L’abrillantador ajudarà al fet que les llandes es vegin millor i es mantinguin netes durant molt de temps.