Mantenir i netejar el parabrisa del cotxe per fora és essencial per a una conducció còmoda i segura, sobretot a l’estiu, en què la brutícia de pols i insectes es va acumulant en els vidres. Avui et deixem 7 trucs per netejar el parabrisa del cotxe que t’ajudaran a deixar-lo net i lluent amb poc esforç.

Com netejar el parabrisa del cotxe per fora

  1. Crea una barreja de xampú per al cabell i aigua. Dilueix en 1 litre d’aigua 2 cullerada gran de xampú per al cabell, tenint cura de remenar-ho bé perquè es formi una barreja homogènia.
  2. Utilitza un drap net sense borrissol i tovallons o paper de cuina. Així, al netejar evitaràs que quedin pelusses al parabrisa. Si no disposes de tovallons pots utilitzar paper de diari.
  3. Neteja amb aigua abundant. És important netejar el parabrisa amb aigua per eliminar la pols i la brutícia acumulada, que pot causar ratllades en el moment d’aplicar la solució amb un drap.
  4. Aplica la solució. Moja el drap amb la solució d’aigua i xampú i passa-ho pel parabrisa que vols netejar. Escorre el drap i submergeix-novament en la solució i passa-ho de nou per tota la superfície a netejar. Deixa actuar per un minut i després seca el parabrisa amb els tovallons o el paper de diari.
  5. Neteja la part interior del parabrisa. També és necessari realitzar la neteja de la part interior del parabrisa perquè quedi realment net.
  6. No utilitzis alcohol. No s’ha d’utilitzar alcohol o productes solvents, ja que poden causar danys al parabrisa. El xampú ajuda a que l’aigua de pluja s’adhereixi menys al parabrisa creant una capa antireflejo.
  7. Neteja freqüentment el parabrisa per evitar que s’adhereixi pols, brutícia o greixos.

Netejar el parabrisa del cotxe és una tasca en la que cal ser constant. Si necesites rentar el teu cotxe al complet, Estació de Servei Maset us ofereix un servei de rentat de cotxes a Figueres.