El pròxim 6 de juliol, a l’Estació de Servei Maset de Figueres, es realitza l’esdeveniment ‘Tractament antipluja de RALARSA‘, empresa especialista en reparació i substitució de vidres de cotxes. Tots els clients assistents a l’esdeveniment rebran un tractament antipluja gratuït, entre altres sorpreses.

Tractament antipluja: repel·lent d’aigua per a parabrisa

 

En què consisteix el tractament antipluja?

Gràcies al tractament antipluja de Ralarsa, aconseguirà millorar notablement la visibilitat a través del parabrisa en condicions climàtiques de pluja i podrà evitar accionar l’eixugaparabrisa circulant a més de 80 km/h.

Com funciona?

Totes les superfícies, fins i tot el vidre, tenen certa porositat, tot i que a simple vista no ho sembli. El funcionament del tractament hidrofòbic (o tractament antipluja), consisteix en un líquid compost de substàncies les quals s’adhereixen sobre la superfície del vidre, omplint els porus i formant una pel·lícula duradora a la intempèrie.

Aquesta pel·lícula antiadherent es percep amb el tacte en passar la mà sobre el vidre, que es nota més suau i llis que abans. Gràcies a aquesta pel·lícula es produeix l’efecte repel·lent que fa que l’aigua que cau sobre el vidre, rellisqui i sigui expulsada pel vent amb major intensitat.

 

ET REGALEM UN TRACTAMENT ANTIPLUJA

Estació Servei Maset, S.A. som una empresa empordanesa ubicada a Figueres dedicada al subministrament de carburant a domicili al millor preu del mercat.

Vine amb el teu vehicle a l’Estació de Servei Maset a Figueres el pròxim 21 de juliol, i emporta’t un tractament antipluja de regal.

I a més, si tens un impacte i el repares a l’instant a l’estand de Ralarsa, et regalem un val de 10 euros de descompte en combustible per reposar només a: ES MASET de Figueres. Vàlid fins al 20 de juliol de 2018.

 

Esdeveniment: tractament antipluja de Ralarsa

Dia: 6 de juliol de 2018
Horari: de 9:00 a 14:00 h i de 15: 00 a 18:00 h
Lloc: Estació de Servei Maset a Figueres
Carretera d’Olot s/n, N-260 – KM 38,5
17600 Figueres (Girona)
Tel. (+34) 972 501 948

Més informació: RALARSA