Select Page

El túnel de rentat per al rentatge de cotxes és una alternativa ideal per mantenir el vehicle net de forma ràpida, eficient i a un preu molt raonable. Si necessites portar el teu cotxe a un túnel de rentatge a Figueres, pots trobar-ho en Estació de Servei Maset, situada a Carretera d’Olot, s/n, 17600 Figueres, Girona (N-260 – KM 38,5).

Túnel de rentatge de cotxes

Tens curiositat a saber com funciona un túnel de rentatge de cotxes? Seguidament t’ho expliquem.

Un túnel de rentatge de cotxes és una màquina que recorre la carrosseria del cotxe per netejar-la de manera eficient mitjançant un sistema de corrons. Després de diverses passades, s’aplica al cotxe un corrent d’aire per assecar-ho completament.

Els túnels de rentatge compten amb un sistema de pantalles i indicadors que mostren al client en quina fase del rentat es troba el seu cotxe. És a dir, indica si està en la fase de rentatge, en la d’encerat o s’està assecant. Això permet a l’usuari saber quant temps falta per finalitzar el procés de rentat del seu cotxe.

Característiques distintives del túnel de rentatge

Una de les característiques distintives del túnel de rentatge és que el cotxe roman immòbil durant tot el procés en el qual es realitza el rentat, encerat i assecat. Aquest procés ho diferencia del tren de rentat, en el qual el vehicle avança per l’acció d’uns raïls a diferents estacions, en cadascuna de les quals es realitza un procés, com el rentat o assecat.

Els túnels de rentatge disposen de sensors que recorren tot el cotxe abans d’iniciar el procés de rentatge per determinar si compta amb elements com ara la bola de remolc, rodes exteriors de recanvi o altres elements que sobresurtin de la carrosseria i facin que no sigui possible utilitzar el túnel. En tal cas, és possible que a causa d’aquests elements externs es puguin produir-se alguns danys en l’exterior del vehicle.

Per evitar danys, és recomanable protegir els miralls retrovisors i guardar l’antena del cotxe.