Select Page

El sistema de calefacció de la nostra llar es converteix en el nostre principal aliat quan arriba l’hivern. Ens ajuda a mantenir una temperatura adequada per sospesar les inclemències del clima.

La caldera de gasoil, és un dels més populars i afavoridors sistemes de calefacció. Aquest sistema de calefacció necessita que adoptem les mesures necessàries per preparar-ho adequadament per a la temporada en la qual més treball realitza i en la qual necessitem un major estalvi.

 

Què haig de tenir en compte per optimitzar el rendiment de la meva calefacció i generar un estalvi?

 
És necessari tenir en compte que es requereix una sèrie de passos importants, entre els quals estan:

Comprovar la pressió de la caldera de gasoil, la qual, segons els consells del fabricador, ha d’estar al voltant d’1,5bar i la regulació del qual s’ha de donar amb la caldera de fred. Una pressió molt alta o molt baixa, pot implicar que s’activi la vàlvula de seguretat i degoti, o bé que si la pressió és molt baixa, el sistema no funcioni.

Preparar els radiadors per a l’hivern és un altre dels aspectes indispensables a tenir en compte. És indispensable que estiguin nets, ja que això farà que la nostra instal·lació funcioni de manera correcta i eficient. Per purgar els radiadors, es pot usar un plomall o una aspiradora.

Un altre aspecte fonamental, serà situar la caldera en manera hivern i activar el termòstat. Regularem la temperatura que volem obtenir, entre 19 i 20 graus centígrads, per no generar costos excessius en la factura del gas.

Finalment, recordar-vos que si el termòstat és digital, haureu de comprovar la condició de les piles i, en cas necessari, canviar-les.