Select Page

S’apropa el Nadal, i els desplaçaments de llarg i curt recorregut es multipliquen. És per això que, des de Estació de Servei Maset us vol recomanar dur a terme, amb l’antelació deguda, una completa posada a punt dels vostres vehicles.

Des de la nostra estació de servei disposeu de màquines d’aire perquè reviseu la pressió d’aire de les rodes amb màxima precisió. Entre aquesta, i moltes altres revisions necessàries per afrontar els viatges de forma òptima, avui us presentem alguns dels elements a revisar abans de sortir a la carretera durant aquestes Festes de Nadal.

Què cal revisar abans de sortir a la carretera durant les Festes de Nadal?

– El nivell de líquids de frens, l’oli i el líquid eixugaparabrisa, són productes que podreu trobar disponibles a la nostra estació de servei.

– També cal revisar que enllumenat funcioni correctament, no tenir cap bombeta fosa, i comprovar la bona visibilitat a les finestretes i els fars a bona altura.

– Cal conèixer la càrrega de la bateria, el bon estat de les bugies, els cables, els filtres i els frens. També l’alineació dels pneumàtics, i les escombretes de l’eixugaparabrisa, entre altres elements.

Us desitgem que passeu unes Bones Festes, que aprofiteu les vacances de Nadal com es mereixen i, sobretot, que aquells que hagueu de desplaçar-vos per veure a la família o perquè marxeu de viatge, conduïu amb precaució.