Select Page

Netejar els vidres del cotxe i els miralls és essencial per a la seguretat durant la conducció, ja que són un veritable imant per a la pols, la brutícia i tot tipus de taques. La major part dels cotxes passen molt de temps aparcats en un estacionament o al carrer, per la qual cosa, és gairebé impossible evitar l’acumulació de brutícia i altres impureses en els cristalls.

¿Com netejar els vidres del cotxe?

Mantenir nets els vidres i miralls del cotxe s’ha convertit en un veritable repte per als conductors. Afortunadament, existeixen una gran quantitat de solucions enginyoses amb les quals és molt senzill desfer-se de totes les taques i la brutícia dels vidres. Aquests són alguns dels mètodes més recomanats:

  1. Una de les formes més senzilles i eficients per mantenir els vidres del cotxe impecables és l’aigua a pressió, ja que aquesta ajuda a evitar que es formin capes de brutícia restant quan apliquem productes líquids, com és el cas del sabó.
  2. És important saber que l’utensili emprat influirà en gran mesura en el resultat. És recomanable triar una baieta fabricada amb material sintètic per evitar deixar cap rastre.
  3. Per estalviar en la compra de productes, també podem fabricar una mescla molt eficaç a base d’aigua i vinagre per desfer-se de la brutícia.
  4. Per retirar tota la pols i la brutícia d’una forma més fàcil i efectiva, es recomana aplicar la mescla i deixar-la actuar durant uns minuts sobre el vidre.
  5. Cal destacar, que l’única forma d’evitar que quedi algun rastre d’escuma o brutícia és retirar el producte completament abans que s’assequi.
  6. De vegades, quan acabem de rentar els vidres és normal apreciar la formació de marques d’aigua. Per eliminar-les, podem netejar-les amb una fulla de paper periòdic sobre la superfície afectada.
  7. Per netejar la part interior dels vidres del cotxe podem aplicar les mateixes mesures. Si es tracta de vidres laminats, un tipus de llunes més delicades, haurem de netejar amb major precaució.