Select Page
Quina és la pressió correcta de la caldera de gasoil?

Quina és la pressió correcta de la caldera de gasoil?

Si cerques un sistema de calefacció que sigui eficient i assequible, una caldera de gasoil pot ser l’opció perfecta per a la teva llar. Les calderes de gasoil han estat una de les opcions més populars per als propietaris d’habitatges en els últims anys, i hi ha diverses raons per fer-ho. En aquest article, explicarem els beneficis de les calderes de gasoil, així com discutirem altres factors que són importants a considerar quan es tracta de la pressió correcta de la caldera.

Una de les raons per què les calderes de gasoil s’han fet tan populars és perquè són molt eficients. Són capaces d’escalfar casa de forma ràpida i uniforme, i també poden estalviar diners en les factures d’energia. Una altra raó de la seva popularitat és que el manteniment és relativament baix. No t’hauràs de preocupar tant com ho faria amb altres tipus de calderes, i poden durar molts anys.

 

Quina és la pressió correcta a la caldera?

 

Quan es tracta de la pressió correcta de la caldera de gasoil, hi ha algunes coses que cal tenir en compte. En primer lloc, cal assegurar-se que la pressió s’ajusta correctament. Si és massa baixa, la caldera no pot funcionar correctament. D’altra banda, si la pressió és massa alta, pot fer que la caldera se sobreescalfi i es faci malbé.

Si la pressió disminueix gradualment, cal que et posis en contacte amb el servei tècnic de la caldera immediatament. L’origen pot ser una vàlvula de seguretat amb fugides o un got d’expansió que requereix reparació en algunes situacions.

Si no saps quina ha de ser la pressió correcta, sempre pots consultar les instruccions del fabricant. Generalment, tant per motius de seguretat com d’estalvi, la pressió correcta de la caldera ha de ser entre 1,2 i 1,5 bars (unitats de mesura de pressió).

Recorda, si necessites gasoil a Estació de Servei Maset et portem el gasoil a domicili a Figueres en menys de 24 h.

Distribuïdor de gasoil C per a comunitats de veïns: Estalvia en la factura

Distribuïdor de gasoil C per a comunitats de veïns: Estalvia en la factura

Quan es tracta d’una comunitat de veïns, és important trobar el millor distribuïdor de Gasoli C per estalviar a la factura de la calefacció. En treballar amb una empresa especialitzada en el subministrament d’aquest tipus de combustible, podeu estar segurs que obtindreu el millor preu i servei possibles.

També pots aconseguir un descompte per volum i sol·licitar el servei de Gasoli C a domicili en qualsevol moment. Això es tradueix en diners, temps i comoditat de tenir aigua calenta tot l’any.

 

Gasoil C per a comunitats de veïns

 

Com que s’utilitza únicament en equips de calefacció industrial per a la calefacció i l’aigua calenta sanitària, el gasoil de tipus C es coneix com a gasoil de calefacció. La seva funció és crear calor; gràcies al seu alt contingut en querosè, ho aconsegueix amb eficàcia.

A continuació exposem alguns dels avantatges d’utilitzar el Gasoil C per a comunitats de veïns:

 • És un combustible molt net.
 • El gasoil de calefacció C no deixa residus a la caldera.
 • Té un baix contingut en sofre, cosa que significa que produeix menys contaminació.
 • És un combustible molt estable, per la qual cosa no necessita ser emmagatzemat en condicions especials.

Les calderes de gasoil, en estar alimentades per radiadors, proporcionen una calor estable, sa i segura a cada estança de l’edifici. Això evita que l’ambient es ressequi, a diferència dels aires condicionats. A més, com que la caldera està a l’exterior, s’eviten els problemes d’espai, així com els de seguretat. La caldera serà un dispositiu més segur si esteu en mans d’un professional.

Per tot això, és recomanable contractar els serveis d’un distribuïdor de gasoil a domicili a Figueres per a comunitats de veïns. D’aquesta manera, tindràs la garantia que treballes amb experts que t’assessoraran sobre la millor manera d’estalviar a la factura de la calefacció.

El gasoil C per a comunitats de veïns s’ha de conservar en dipòsits hermètics per evitar vessaments i explosions. També és important mantenir-los a una temperatura adequada, ja que el punt d’inflamació és superior als 60 °C. Això suposa una diferència important si es compara amb el gas propà, que té un punt d’ebullició més baix i és més perillós i volàtil.

Calefacció de gasoil per escalfar habitatges unifamiliars

Calefacció de gasoil per escalfar habitatges unifamiliars

El sistema de calefacció de gasoil és un dels més habituals per a escalfar habitatges unifamiliars grans. En general, aquest tipus d’habitatges se situen en grans urbanitzacions o zones residencials en les quals el fred i la humitat són més notables i es requereixen sistemes més eficients de calefacció per a escalfar grans espais. Vols conèixer els principals avantatges dels sistemes de calefacció de gasoil? Continua llegint!

Avantatges de la calefacció de gasoil per a habitatges unifamiliars

Els sistemes de calefacció a gasoil són molt eficients per a escalfar habitatges unifamiliars grans. Aquest sistema ajuda a mantenir tota la llar a una temperatura constant i agradable, durant els mesos de més fred.

Aquestes són alguns dels avantatges si disposes d’un sistema de calefacció de gasoil:

 • Són molt eficients, ja que escalfen l’habitatge en molt poc temps a més de fer-ho de manera simultània en totes les habitacions.
 • Produeix un menor impacte ambiental, resultant ser menys contaminant que altres sistemes de calefacció.
 • El combustible no resulta inflamable a baixes temperatures. Això redueix el risc d’incendi.
 • Els costos de manteniment de les calderes de gasoil són mínims, igual que els costos per instal·lació i reparació.
 • El subministrament de gasoil per a la teva caldera pots aconseguir-lo en molt poc temps amb un servei de gasoil a domicili a Figueres.
 • El combustible es pot acumular en dipòsits. Segons la ubicació de l’habitatge aquests poden ser de petit o gran grandària.

Els avantatges de les benzineres obertes 24 hores

Els avantatges de les benzineres obertes 24 hores

L’hivern és probablement l’època de l’any més delicada per als conductors. A Estació de Servei Maset comptem amb 2 gasolineres obertes 24 hores situades a la província Girona.

Des de les nostres gasolineres, oferim als conductors i transportistes tot un seguit de serveis disposats per al seu ús durant els 7 dies a la setmana i 365 dies de l’any per qui necessiti fer un alt en el camí en hores en les quals tothom dorm.

 

Quins avantatges ofereixen les benzineres obertes les 24 h.?

És tard, de nit i ens queden molts quilòmetres de conducció per davant en carretera. De sobte, s’encén la llum d’avís la gasolina. És una situació habitual pels qui passen moltes hores al volant o treballen en el transport durant la nit. Tenir a prop una gasolinera oberta 24 hores és un gran avantatge.

Quins altres avantatges ofereixen?

Beneficis en fer provisió de benzina. Pots beneficiar-te de descomptes i participar en sorteigs i promocions en omplir el dipòsit.
Màquines de vending, on podem comprar un aperitiu, un refresc o prendre un cafè per continuar amb el nostre viatge.
Neteja de vehicles. Aprofita la teva parada per a un rentat amb aigua d’alta pressió, ús d’aspiradors, ponts de rentatge automàtic, màquines de bufat i dispensadors de paper per netejar el vehicle.

Carburants a repostar

 • Dièsel, la més comuna.
 • Sense plom 98: Gasolina de 98 octans per treure el màxim rendiment del seu motor de gasolina.
 • Sense plom 95: Gasolina sense plom 95.
 • Gasoil B: Gasoil agrícola, per a tractors i una altra maquinària agrícola.

Servei diari assistit de gasolina

A Estació de Servei Maset oferim als nostres clients dia després de dia el millor preu del mercat en carburants, a més d’un servei àgil i de qualitat. A més, oferim un tracte proper i personalitzat gràcies al nostre servei diari assistit de gasolina de 18h. a 19h. de la tarda.

 

Aprofiteu el bon preu del gasoil de calefacció

Aprofiteu el bon preu del gasoil de calefacció

En aquests moments els preus del gasoil de la calefacció han baixat respecte els altres mesos o inclús anys. Per tant, si acostumeu a usar aquest tipus de combustible, us recomanem que aprofiteu els preus actuals.

El combustible es sol comprar en quantitats grans, sobre tot en el cas de les empreses o en aquest cas, per a disposar d’ell durant tot l’hivern. Així doncs, per què no aprofitar el preu actual i estalviar calers en el gasoil de la calefacció?

A l’Estació de Servei Maset estem per ajudar-vos i assessorar-vos sobre qualsevol tipus de combustible. Us animem a que ens visiteu i valoreu els nostres preus pels quals estem segurs que decidireu assortir-vos del nostre gasoil. No ho dubtes i aposta per una calefacció rentable aquest any!