Select Page
Calefacció de gasoil per escalfar habitatges unifamiliars

Calefacció de gasoil per escalfar habitatges unifamiliars

El sistema de calefacció de gasoil és un dels més habituals per a escalfar habitatges unifamiliars grans. En general, aquest tipus d’habitatges se situen en grans urbanitzacions o zones residencials en les quals el fred i la humitat són més notables i es requereixen sistemes més eficients de calefacció per a escalfar grans espais. Vols conèixer els principals avantatges dels sistemes de calefacció de gasoil? Continua llegint!

Avantatges de la calefacció de gasoil per a habitatges unifamiliars

Els sistemes de calefacció a gasoil són molt eficients per a escalfar habitatges unifamiliars grans. Aquest sistema ajuda a mantenir tota la llar a una temperatura constant i agradable, durant els mesos de més fred.

Aquestes són alguns dels avantatges si disposes d’un sistema de calefacció de gasoil:

  • Són molt eficients, ja que escalfen l’habitatge en molt poc temps a més de fer-ho de manera simultània en totes les habitacions.
  • Produeix un menor impacte ambiental, resultant ser menys contaminant que altres sistemes de calefacció.
  • El combustible no resulta inflamable a baixes temperatures. Això redueix el risc d’incendi.
  • Els costos de manteniment de les calderes de gasoil són mínims, igual que els costos per instal·lació i reparació.
  • El subministrament de gasoil per a la teva caldera pots aconseguir-lo en molt poc temps amb un servei de gasoil a domicili a Figueres.
  • El combustible es pot acumular en dipòsits. Segons la ubicació de l’habitatge aquests poden ser de petit o gran grandària.

Els avantatges de les benzineres obertes 24 hores

Els avantatges de les benzineres obertes 24 hores

L’hivern és probablement l’època de l’any més delicada per als conductors. A Estació de Servei Maset comptem amb 2 gasolineres obertes 24 hores situades a la província Girona.

Des de les nostres gasolineres, oferim als conductors i transportistes tot un seguit de serveis disposats per al seu ús durant els 7 dies a la setmana i 365 dies de l’any per qui necessiti fer un alt en el camí en hores en les quals tothom dorm.

 

Quins avantatges ofereixen les benzineres obertes les 24 h.?

És tard, de nit i ens queden molts quilòmetres de conducció per davant en carretera. De sobte, s’encén la llum d’avís la gasolina. És una situació habitual pels qui passen moltes hores al volant o treballen en el transport durant la nit. Tenir a prop una gasolinera oberta 24 hores és un gran avantatge.

Quins altres avantatges ofereixen?

Beneficis en fer provisió de benzina. Pots beneficiar-te de descomptes i participar en sorteigs i promocions en omplir el dipòsit.
Màquines de vending, on podem comprar un aperitiu, un refresc o prendre un cafè per continuar amb el nostre viatge.
Neteja de vehicles. Aprofita la teva parada per a un rentat amb aigua d’alta pressió, ús d’aspiradors, ponts de rentatge automàtic, màquines de bufat i dispensadors de paper per netejar el vehicle.

Carburants a repostar

  • Dièsel, la més comuna.
  • Sense plom 98: Gasolina de 98 octans per treure el màxim rendiment del seu motor de gasolina.
  • Sense plom 95: Gasolina sense plom 95.
  • Gasoil B: Gasoil agrícola, per a tractors i una altra maquinària agrícola.

Servei diari assistit de gasolina

A Estació de Servei Maset oferim als nostres clients dia després de dia el millor preu del mercat en carburants, a més d’un servei àgil i de qualitat. A més, oferim un tracte proper i personalitzat gràcies al nostre servei diari assistit de gasolina de 18h. a 19h. de la tarda.

 

Aprofiteu el bon preu del gasoil de calefacció

Aprofiteu el bon preu del gasoil de calefacció

En aquests moments els preus del gasoil de la calefacció han baixat respecte els altres mesos o inclús anys. Per tant, si acostumeu a usar aquest tipus de combustible, us recomanem que aprofiteu els preus actuals.

El combustible es sol comprar en quantitats grans, sobre tot en el cas de les empreses o en aquest cas, per a disposar d’ell durant tot l’hivern. Així doncs, per què no aprofitar el preu actual i estalviar calers en el gasoil de la calefacció?

A l’Estació de Servei Maset estem per ajudar-vos i assessorar-vos sobre qualsevol tipus de combustible. Us animem a que ens visiteu i valoreu els nostres preus pels quals estem segurs que decidireu assortir-vos del nostre gasoil. No ho dubtes i aposta per una calefacció rentable aquest any!