Select Page
Perquè no convé conduir amb la reserva de combustible del nostre vehicle?

Perquè no convé conduir amb la reserva de combustible del nostre vehicle?

Sabies que esgotar la reserva de combustible et pot costar més d’una avaria? El combustible d’un cotxe és l’energia que permet el seu funcionament, pel que és recomanable que el nivell de gasolina no baixi d’un quart de la capacitat del dipòsit. Encara que aquesta situació et pugui succeir en algunes ocasions molt puntuals, com quan oblides posar benzina, és convenient que no es torni un costum, ja que podria causar greus problemes mecànics en el futur.

Quins riscos hi ha en esgotar la reserva de combustible?

Per exemple, si condueixes amb poca gasolina, la bomba de combustible succionarà l’aire. Aquesta situació genera més calor a la bomba i provoca el seu desgast, ja que la gasolina actua com a refrigerant.

A més, mantenir el dipòsit de gasolina esgotant el seu nivell de reserva pot provocar l’aparició de partícules en el tanc que, en unir-se amb altres partícules com la pols, poden filtrar-se i bloquejar el filtre de la gasolina. Per tant, podem afirmar que la reparació de la bomba de gasolina elèctrica serà més costós que mantenir el teu dipòsit amb benzina ple.

En resum, aquests són alguns dels riscos que corres en utilitzar la reserva de combustible:

1. Deteriorament de la bomba de gasolina.
2. Bloqueig del filtre de la gasolina.
3. Residus i impureses en el tanc que poden acabar danyant elements del sistema d’injecció.
4. Manca de refrigeració en la bomba de combustible.
5. Comprometre la seguretat viària al quedar-se el vehicle parat en ple tràfic, o en carretera.

Encara que alguns vehicles compten amb sistemes d’informació que alerten sobre la seva capacitat d’autonomia en quilòmetres, no és recomanable guiar-se per aquests números, ja que en general, depèn molt de l’estil conducció de cada conductor.

Recorda, no esgotis els últims litres de benzina, ja que aquesta situació pot arribar a ser un greu problema per a la mecànica del teu vehicle. Si et trobes prop de Figueres, pots omplir el dipòsit a temps a les nostres estacions de servei de Figueres.

Perquè utilitzar el gasoil C per a la calefacció de la teva llar?

Perquè utilitzar el gasoil C per a la calefacció de la teva llar?

El gasoil C es un combustible ideal per a cobrir les necessitats de calefacció i aigua calenta sanitària a nostra llar. Actualment, podem trobar tres tipus de gasoil en el mercat. Cadascun d’ells té una finalitat determinada d’ús:

● Gasoil A, destinat a l’automoció.
● Gasoil B per a maquinària agrícola i motors.
● Gasoil C, que s’utilitza com a combustible per a calefacció.

Gasoil C per a calefacció a la teva llar

Cadascun d’aquests tipus de combustible tenen les seves pròpies característiques físiques, que els fan ideals per a un determinat ús. El gasoil C és idoni per a la calefacció domèstica. Aquestes són les principals raons per a utilitzar el gasoil de calefacció:

  1. Ofereix un major poder calorífic que la resta dels gasoils esmentats, ja que conté una major quantitat de parafines.
  2. Major estalvi: les parafines que conté el gasoil C ajuda a obtenir un major poder calorífic, per tant, es necessita consumir menys combustible.
  3. Reducció d’emissions contaminants: en disminuir el consum de combustible, gràcies a la seva densitat superior, es redueix l’emissió de gasos contaminants.
  4. Seguretat: és un combustible molt segur, ja que el seu punt d’inflamació supera els 60 °C.
  5. Economia en la instal·lació: en ser inferior a altres combustibles, el gasoil C no requereix una normativa especial per a la seva instal·lació, és a dir, sense necessitat de pagar quotes o lloguers per comptadors o un altre tipus de despeses.

Una altra de les raons per a utilitzar el gasoil C per a calefacció és el seu preu, ja que és més baix si ho comparem amb altres combustibles. Aquest aspecte adquireix una gran importància per a l’economia familiar; així que també es pot obtenir un estalvi substancial en utilitzar aquest tipus de combustible en la calefacció domèstica.

A Estació de Servei Maset tenim com a objectiu proporcionar a tots els nostres clients combustibles de màxima qualitat. Necessites gasoil de calefacció a domicili per a la teva llar? Contacta amb nosaltres!

Mètodes per rentar el cotxe

Mètodes per rentar el cotxe

Hi ha diferents mètodes per rentar el cotxe més enllà del ja comentat túnel automàtic. Cadascuna de les opcions que us explicarem a continuació tenen diversos avantatges i alguns inconvenients. Tria aquella que millor s’adapti a les teves circumstàncies i estalvia temps i diners sense renunciar a un resultat de neteja espectacular.

Rentat amb mànigues a pressió

Aquest mètode cada cop és més popular i gairebé no presenta inconvenients. És ràpid i econòmic i no fa malbé a la pintura del vehicle, sempre que la màniga tingui la pressió adecuada i hi hagi la suficient distància amb la carrosseria. Un aspecte negatiu és que si la brutícia està massa seca serà més difícil eliminar-la. A més, els sabons tendeixen a ser bastant agressius i, encara que no afecten a la pintura, sí que poden afectar a tractaments previs com l’encerat.

Rentat ecològic

Normalment no es necessita aigua, per això es coneix com un mètode ecològic. És un rentat en sec amb draps de microfibra i un producte especial que es comercialitza en líquid o spray pulveritzador. No produeix esgarrapades a la pintura dels cotxes.

Rentat tradicional a mà

El rentat tradicional a mà és l’opció més efectiva per deixar a punt l’exterior del cotxe però té diversos inconvenients i és que es necessita bastant de temps i esforç per netejar tota la superfície del cotxe, així com una zona per netejar-jo i una quantitat abundant d’aigua.

 

Túnel de rentat a Figueres

Túnel de rentat a Figueres

El rentat exterior del cotxe no només és una qüestió estètica, sinó que també contribueix a mantenir el bon estat de la pintura, considerada la capa protectora de la carrosseria que es pot malmetre amb la brutícia.

Un dels mètodes més senzills per netejar el vehicle és anar a un túnel de rentat, que presenta molts avantatges i alguns inconvenients.

Túnel de rentat de vehicles

Moltes estacions de servei disposen de túnels de rentat. Aquest sistema de neteja està format per corrons verticals i horitzontals que passen per tota la superfície del cotxe, mentre es dispara aigua i sabó. El cotxe surt del túnel net i sec.

El principal avantatge d’aquesta màquina de grans dimensions és que és ràpida i molt eficaç, per la qual cosa estalviarem temps i esforços ja què nosaltres només hem d’esperar dins o fora del vehicle.

Malgrat això, hi ha un inconvenient que no podem oblidar i és que amb el pas del temps i l’excessiva utilització d’aquest servei, s’acabarà ratllant superficialment la pintura del cotxe per l’efecte dels corrons. Es pot comprovar aquest desgast examinant la pintura sota la llum directa del sol, amb la qual es podrà observar una sèrie de petites marques que erosionen la capa exterior de la pintura seguint totes la mateixa direcció del corró.

Tens suficient gasoil per a l’hivern?

Tens suficient gasoil per a l’hivern?

Comptar amb el suficient gasoil durant tot l’hivern és imprescindible per assegurar una adequada calefacció a la nostra casa, especialment tenint en compte el crus que poden ser els hiverns a la nostra zona.

Servei de gasoil a domicili per a tot l’hivern

Per disposar de gasoil suficient per a tot l’hivern és necessari estimar el consum energètic de la caldera. A més, hem d’assegurar-nos de mantenir un nivell de seguretat en el dipòsit que permeti mantenir la calefacció en cas d’ocórrer alguna eventualitat.

Com estimar el consum de gasoil de la caldera

Si es vol estimar el consum energètic del sistema de calefacció, el primer serà realitzar un monitoratge de consum. Durant un mes, s’ha d’anotar el nivell en què es troba el mesurador de combustible del dipòsit i verificar que la temperatura estigui ajustada al nivell que s’utilitza normalment.

Una vegada finalitzat aquest període, es mesura novament el nivell del dipòsit. La diferència entre ambdues mesures és el que s’ha consumit de gasoil durant un mes. A més s’ha de tenir en compte que aquest càlcul és una mitjana que pot variar d’acord a la intensitat de l’hivern i al nombre d’hores que utilitzem la calefacció.

No obstant això, això no indica que les variacions del consum vagin a tenir grans desviacions pel que fa a l’estimació realitzada.

El que sí és important és conèixer el consum mitjana per tenir una estimació del consum durant l’hivern i així prendre les previsions necessàries.

Finalment, és important comptar amb un proveïdor de gasoil a domicili que sigui responsable i lliuri les comandes a temps. No obstant això, haurem de considerar les possibles eventualitats, sobretot sí es viu en localitats llunyanes.

En Estació de Servei Maset oferim gasoil de calefacció de *excelent qualitat perquè els nostres clients gaudeixin de la millor seguretat i confort al millor preu. Tenim una flota de vehicles de repartiment, amb la tecnologia necessària per garantir un correcte subministrament i que ens permet arribar a qualsevol lloc.

Avantatges del servei de gasoil a domicili a l’hivern

Avantatges del servei de gasoil a domicili a l’hivern

Els hiverns poden arribar a ser molt durs i s’agraeix poder comptar, de manera còmoda, amb un servei de gasoil a domicili durant tot l’hivern. A zones on neva massa, les persones que es poden trobar pràcticament incomunicades. Amb el servei de gasoil a domicili poder disposar de combustible suficient per a una llarga temporada, fet realment positiu.

Comoditats del servei de gasoil de calefacció a domicili

El gasoil és una solució ideal per cobrir les necessitats de calefacció i aigua calenta sanitària als nostres habitatges. Una de les seves grans comoditats, és la seguretat.

Amb una sola trucada al nostre servei de gasoil a domicili, podràs disposar de totes les comoditats que ofereix aquest servei:

El nostre personal s’ocuparà de tot. No hauràs de manipular mai directament el combustible, ja que els nostres treballadors faran la feina per tu. Tindràs sempre la caldera plena de combustible sense cap risc, estalviaràs incidents incòmodes i no hauràs de tacar-te o acabar fent olor de gasoil.

Comptes amb l’atenció totalment personalitzada del nostre equip de professionals i amb un servei de gran qualitat:

  • Combustible d’alta qualitat (gasoil B).
  • Seguretat i rapidesa en el servei.
  • Comandes als millors preus del mercat.
  • Àmplia xarxa de distribució. Distribuïm des de diferents bases gasoil de calefacció a domicili.

El preu del gasoil depèn de l’oferta i la demanda del cru, del cost de transport i la logística, dels intermediaris, i de les variacions del consum segons l’època de l’any. A Estació de Servei Maset sempre treballem per aconseguir  el preu més competitiu en gasoil de calefacció, ja que eliminem intermediaris. Contacta amb nosaltres i t’assessorarem perquè realitzis la compra de gasoil a domicili en el millor moment, i al millor preu.

Pots fer comandes de gasoil a domicili de calefacció per a la teva caldera trucant al telèfon 972 501 948, o bé adreçar-te per e-mail a: marta@esmaset.com